Skip to content
Microprocessor Controlled
Leg orthosis

C-Brace Leg Orthosis

Microprocessor-controlled leg orthosis

Η ελεγχόμενη από μικροεπεξεργαστή όρθωση ποδιού C-Brace ανοίγει εντελώς νέες δυνατότητες για ελευθερία κινήσεων. Καθίστε με ελεγχόμενο τρόπο, ανεβοκατεβαίνοντας πλαγιές και κλίσεις, περπατώντας σε ανώμαλο έδαφος και κατεβαίνετε τις σκάλες ένα πόδι τη φορά, βήμα-προς-βήμα – το C-Brace είναι το πρώτο που το κάνει αυτό δυνατό.

Η νέα τεχνολογία αισθητήρων κάνει όλο το μοτίβο βάδισης ακόμα πιο δυναμικό και με απόκριση. Επιπλέον, το C-Brace ανταποκρίνεται σε καθημερινές καταστάσεις σε πραγματικό χρόνο διασφαλίζοντας την ασφάλεια, τη σταθερότητα και την εμπιστοσύνη στην καθημερινή ζωή των χρηστών.

C-Brace

Μοναδικά Πλεονεκτήματα!

Το C-Brace προσφέρει επιπλέον πλεονεκτήματα: είναι μικρότερο και μπορεί να φορεθεί κάτω από τα ρούχα και είναι ελαφρύτερο, ώστε ο χρήστης να μην χρειάζεται να καταβάλει τόση προσπάθεια και ενέργεια όταν περπατά. Ο χρήστης μπορεί επίσης να αλλάξει ρυθμίσεις στην άρθρωση του – όπως η μετάβαση σε λειτουργία ποδηλασίας – χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή smartphone

Από το 1952 βοηθάμε τους συνανθρώπους μας να αποκτήσουν την ποιότητα ζωής που δικαιούνται!

Στόχος μας είναι η δική σας ποιότητα ζωής, και θα προσπαθούμε να βρίσκουμε πάντα τον καλύτερο τρόπο για να το πετύχουμε!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Άμεση γρήγορη και σωστή εξυπηρέτηση είναι αυτό που μας διέπει σαν εταιρία. Αφήστε μας το μήνυμα σας ή καλέστε μας με ένα κλικ και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας κατατοπίσει.

Πληροφορίες & Ραντεβού