Το C-Leg αποτελεί ένα από τα πιο καινοτόμα συστήματα προθέσεων!

Την φήμη του C-Leg διαμορφώνουν οι άνθρωποι που τα χρησιμοποιούν και δηλώνουν απόλυτα ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα.
 
Από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας του το 1997, το C-Leg ονομαζόταν «έξυπνο σύστημα» διότι είχε την δυνατότητα να προσαρμόζεται επακριβώς στο βάδισμα του χρήστη! Το μυστικό της επιτυχίας του έγκειται στον μικρό επεξεργαστή του C-Leg ο όποιος προσαρμόζει δυναμικά το γόνατο σε όλες τις ταχύτητες που μπορεί να λάβει και να πραγματοποιήσει το αληθινό πόδι σε πραγματικούς χρόνους.
 
Ο μικρός μηχανισμός του συστήματος, διαθέτει αισθητήρες στον αστράγαλο που μετρούν την ταχύτητα με την οποία κινείται το πέλμα  και την μεταφέρουν ως πληροφορία στον αντίστοιχο επεξεργαστή που βρίσκεται στο γόνατο. Το σύστημα μελετά και υπολογίζει ακόμη και την κίνηση του γλουτού και αντιδρά ανάλογα.
 
Ο προηγμένος αυτός μηχανισμός πρόθεσης αντιδρά άριστα ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες που έχουν να κάνουν με αυξομείωση ταχύτητας, την πιθανότητα να σκοντάψει ο χρήστης , την απότομη αλλαγή της κλίσης του δαπέδου.
 
4 λόγοι που το C-Leg αποτελεί προτιμητέα επιλογή:
  • Μειώνεται η πιθανότητα πτώσης
  • Ελεύθερη κίνηση χωρίς ο χρήστης να εστιάζει στην πρόθεση για την κίνησή του
  • Ανταποκρίνεται άμεσα σε κάθε δραστηριότητα(τρέξιμο, πεζοπορία, ανέβασμα και κατέβασμα στην σκάλα κ. λ . π. )
  • Αξιόπιστη και πολυετής χρήση

Weatherproof

Το C-Leg 4 έχει βαθμολογία IP 67, που το προστατεύει από ζημιές λόγω τυχαίας επαφής ή προσωρινής βύθισης σε γλυκό νερό. Επειδή το C-Leg 4 θεωρείται ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως σας πιάσει η βροχή ή θα βρεθείτε κοντά στο νερό.

Intuitive Stance

Διαθέσιμο μόνο σε γόνατα μικροεπεξεργαστή Ottobock, η διαισθητική στάση ενεργοποιείται αυτόματα για να εμποδίσει πλήρως το C-Leg να λυγίσει ή να λυγίσει ενώ είστε όρθιοι, επιτρέποντάς σας να κατανείμετε το βάρος σας ομοιόμορφα μεταξύ των δύο ποδιών. Αυτό βοηθά στην ανακούφιση της πίεσης στην υγιή πλευρά σας και σας βοηθά να διατηρήσετε μια πιο σταθερή, άνετη θέση όταν στέκεστε για μεγάλο χρονικό διάστημα, ακόμη και σε πλαγιές ή ανώμαλο έδαφος.

Backward Walking

Η πατενταρισμένη μονάδα αδρανειακής κίνησης (IMU) στο C-Leg παρέχει σταθερότητα όταν κάνετε βήματα προς τα πίσω ή κατά τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Σε αντίθεση με τα γόνατα μικροεπεξεργαστή άλλων κατασκευαστών, τα οποία δεν επιτρέπουν το περπάτημα προς τα πίσω, προκαλώντας πιθανώς την κατάρρευση των γονάτων τους όταν βαδίζουν προς τα πίσω.

Stairs, Slopes, & Ramps

Το χαρακτηριστικό κάμψης στάσης στο C-Leg παρέχει υδραυλική αντίσταση κατά της κάμψης του γόνατος (κάμψη) μιμούμενη τον τετρακέφαλο μυ. Αυτή η ελεγχόμενη κάμψη του γόνατος συμβαίνει νωρίς στη φάση της στάσης του κύκλου βάδισμού σας ενώ φέρετε βάρος στην πρόσθεση. Παρέχοντας απορρόφηση κραδασμών, η κάμψη στάσης σάς επιτρέπει να περπατάτε με ασφάλεια στις πλαγιές και τις ράμπες, να διαπραγματεύεστε ανώμαλο/προκλητικό έδαφος και να κατεβαίνετε τις σκάλες βήμα προς βήμα.

Enhanced Stumble Recovery

Με αισθητήρες που πάντα ελέγχουν και προσαρμόζουν ενεργά την αντίσταση ενώ βρίσκεστε στη φάση αιώρησης του βαδίσματος, το C-Leg 4 μπορεί να ανιχνεύσει το μοτίβο κίνησης που μοιάζει με πτώση και θα ανταποκριθεί αμέσως παρέχοντας ακόμη μεγαλύτερη αντίσταση. Αυτή η συνεχής παρουσία αντίστασης στην κάμψη αιώρησης σε συνδυασμό με την άμεση αύξηση της αντίστασης σάς επιτρέπει να ρίξετε με ασφάλεια όλο το βάρος σας στην πρόσθεσή σας, ώστε να μπορείτε εύκολα να ανακάμψετε από ένα παραπάτημα και να αποτρέψετε πιθανή πτώση.

MyModes & Cockpit App

Η εφαρμογή Cockpit σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε το C-Leg στις ατομικές σας ανάγκες στην καθημερινή ζωή χρησιμοποιώντας μια συσκευή iOS ή Android. Με την εφαρμογή Cockpit, μπορείτε να ελέγξετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του C-Leg σας, να προσδιορίσετε τον ημερήσιο αριθμό βημάτων σας ή να επιλέξετε προ-ρυθμισμένα MyModes για  συγκεκριμένες δραστηριότητες όπως η ποδηλασία ή το γκολφ.

Από το 1952 βοηθάμε τους συνανθρώπους μας να αποκτήσουν την ποιότητα ζωής που δικαιούνται!

Στόχος μας είναι η δική σας ποιότητα ζωής, και θα προσπαθούμε να βρίσκουμε πάντα τον καλύτερο τρόπο για να το πετύχουμε!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Άμεση γρήγορη και σωστή εξυπηρέτηση είναι αυτό που μας διέπει σαν εταιρία. Αφήστε μας το μήνυμα σας ή καλέστε μας με ένα κλικ και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας κατατοπίσει.

Πληροφορίες & Ραντεβού