Το C-Leg αποτελεί ένα από τα πιο καινοτόμα συστήματα προθέσεων!

Την φήμη του C-Leg διαμορφώνουν οι άνθρωποι που τα χρησιμοποιούν και δηλώνουν απόλυτα ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα.
 
Από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας του το 1997, το C-Leg ονομαζόταν «έξυπνο σύστημα» διότι είχε την δυνατότητα να προσαρμόζεται επακριβώς στο βάδισμα του χρήστη! Το μυστικό της επιτυχίας του έγκειται στον μικρό επεξεργαστή του C-Leg ο όποιος προσαρμόζει δυναμικά το γόνατο σε όλες τις ταχύτητες που μπορεί να λάβει και να πραγματοποιήσει το αληθινό πόδι σε πραγματικούς χρόνους.
 
Ο μικρός μηχανισμός του συστήματος, διαθέτει αισθητήρες στον αστράγαλο που μετρούν την ταχύτητα με την οποία κινείται το πέλμα  και την μεταφέρουν ως πληροφορία στον αντίστοιχο επεξεργαστή που βρίσκεται στο γόνατο. Το σύστημα μελετά και υπολογίζει ακόμη και την κίνηση του γλουτού και αντιδρά ανάλογα.
 
Ο προηγμένος αυτός μηχανισμός πρόθεσης αντιδρά άριστα ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες που έχουν να κάνουν με αυξομείωση ταχύτητας, την πιθανότητα να σκοντάψει ο χρήστης , την απότομη αλλαγή της κλίσης του δαπέδου.
 
4 λόγοι που το C-Leg αποτελεί προτιμητέα επιλογή:
  • Μειώνεται η πιθανότητα πτώσης
  • Ελεύθερη κίνηση χωρίς ο χρήστης να εστιάζει στην πρόθεση για την κίνησή του
  • Ανταποκρίνεται άμεσα σε κάθε δραστηριότητα(τρέξιμο, πεζοπορία, ανέβασμα και κατέβασμα στην σκάλα κ. λ . π. )
  • Αξιόπιστη και πολυετής χρήση

Από το 1952 βοηθάμε τους συνανθρώπους μας να αποκτήσουν την ποιότητα ζωής που δικαιούνται!

Στόχος μας είναι η δική σας ποιότητα ζωής, και θα προσπαθούμε να βρίσκουμε πάντα τον καλύτερο τρόπο για να το πετύχουμε!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Άμεση γρήγορη και σωστή εξυπηρέτηση είναι αυτό που μας διέπει σαν εταιρία. Αφήστε μας το μήνυμα σας ή καλέστε μας με ένα κλικ και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας κατατοπίσει.

Πληροφορίες & Ραντεβού