Το Genium – Bionic προσθετικό σύστημα αποτελεί πρωτοποριακή πρόοδο στον τομέα των κάτω άκρων

Σχέδιο ανάπτυξης και έμπνευσης σε ένα

Το Genium – Bionic προσθετικό σύστημα αποτελεί πρωτοποριακή πρόοδο στον τομέα των κάτω άκρων. Είναι το αποτέλεσμα εκτεταμένων προσπαθειών, έρευνας και ανάπτυξης.
 
Εξέλιξη βασισμένη στα περισσότερα από 14 χρόνια πρακτικής εμπειρίας με το προσθετικό® σύστημα C-Leg. Χάρη στην τελευταία τεχνολογία ελέγχου με υπολογιστή, η λειτουργικότητα του Genium ξεπερνά κατά πολύ τις προηγούμενες προσθετικές λύσεις. Το Genium είναι η πρώτη από μια ολόκληρη νέα γενιά που ελέγχονται από μικροεπεξεργαστή, ευφυές κολόβωμα. Θα σας βοηθήσει να επαναπροσδιορίσετε την ποιότητα της ζωής και της καθημερινής κινητικότητας.
 
  • Eπιτρέπει σχεδόν πανομοιότυπα να αντιγράψετε το φυσικό βάδισμα.
  • Eπιτρέπει ακόμη και ασφαλές περπάτημα προς τα πίσω!
  • Τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του σας επιτρέπουν να ανεβείτε και να κατεβείτε με εναλλακτικό τρόπο τις σκάλες. Για μηχανοκίνητες προθέσεις αυτό ήταν αδιανόητο.
  • Τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά «Λειτουργία Εμπόδιο» καθιστά εύκολο να ξεπεράσει οπουδήποτε εμπόδιο.
  • Επομένως εξασφαλίζει τη φυσική κατανομή του σωματικού βάρους. Αυτό φέρνει περισσότερη βεβαιότητα ακόμα και σε πλαγιές ή σε ανώμαλο έδαφος.

Από το 1952 βοηθάμε τους συνανθρώπους μας να αποκτήσουν την ποιότητα ζωής που δικαιούνται!

Στόχος μας είναι η δική σας ποιότητα ζωής, και θα προσπαθούμε να βρίσκουμε πάντα τον καλύτερο τρόπο για να το πετύχουμε!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Άμεση γρήγορη και σωστή εξυπηρέτηση είναι αυτό που μας διέπει σαν εταιρία. Αφήστε μας το μήνυμα σας ή καλέστε μας με ένα κλικ και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας κατατοπίσει.

Πληροφορίες & Ραντεβού