Το γόνατο Rheo αποτελεί μια νέα και ανανεωμένη συσκευή πρόσθεσης που σου προσφέρει ανεξαρτησία και ευελιξία κινήσεων

γόνατο Rheo - Rheo Knee
Το γόνατο Rheo αποτελεί μια νέα και ανανεωμένη συσκευή πρόσθεσης που προσφέρει στους χρήστες ανεξαρτησία και ευελιξία κινήσεων, καθώς έχει την δυνατότητα προσαρμογής της λειτουργίας της, ανάλογα με την δραστηριότητα του χρήστη.
 
Το  Rheo Knee διαθέτει ουσιαστικά μνήμη, που του επιτρέπει να αποθηκεύει πληροφορίες και δεδομένα σχετικά με τις συνήθειες του χρήστη, τις δραστηριότητές του, τον τύπο του βαδίσματος αλλά και όλες τις λειτουργίες του σώματος που βασίζονται στα άκρα, με αποτέλεσμα να προσαρμόζει τον μηχανισμό του σύμφωνα με τις κινήσεις του χρήστη.
 

Τι σας προσφέρει το Rheo Knee;

  • Φυσιολογικό περπάτημα, με λειτουργία όπως ακριβώς ένα φυσικό σας μέλος
  • Δυνατότητα βηματισμού με άνεση και αυτοπεποίθηση σε οποιαδήποτε ταχύτητα
  • Εύκολη και ασφαλή πρόσβαση οπουδήποτε
  • Απλούστατη και ευέλικτη χρήση
 

Το γόνατο Rheo, έχει ένα πολύ βασικό πλεονέκτημα… Την εξατομικευμένη λειτουργία!

Το Rheo Knee Bionic Οssur προσαρμόζεται άμεσα και αποτελεσματικά σε κάθε σας κίνηση με την βοήθεια του συστήματος προηγμένης τεχνητής νοημοσύνης.

Το Rheo Knee ανιχνεύει απρόσκοπτα τις κινήσεις σας, ώστε να μπορείτε να περπατάτε φυσικά και αβίαστα — ακόμα και σε ανώμαλο έδαφος. Το ελεγχόμενο από μικροεπεξεργαστή σύστημα του Rheo Knee μαθαίνει πώς κινείστε,  προσαρμόζεται αυτόματα, ώστε να μπορείτε να περπατάτε εύκολα σε πλαγιές, σκαλοπάτια, στενούς χώρους ή έναν γρήγορο ρυθμό με σιγουριά.

Weatherproof

Το Rheo Knee είναι ανθεκτικό στις καιρικές  συνθήκες για χρήση σε υγρά περιβάλλοντα.

Enhanced Stability Control

Σχεδιασμένο για να σας βοηθά να αισθάνεστε πιο σίγουροι και σταθεροί κατά την εφαρμογή και την προπόνηση.

Upgraded Össur Logic

Η ολοκαίνουργια εφαρμογή Össur Logic σάς παρέχει εργαλεία εκπαίδευσης για να βελτιώσετε την αυτοπεποίθηση και το βάδισμά σας.

Το νέο Rheo Knee διαθέτει μια αναβαθμισμένη εφαρμογή Össur Logic που επιτρέπει στους επαγγελματίες να ρυθμίζουν εύκολα τη συσκευή, να προσαρμόζουν τη λειτουργικότητα για κάθε χρήστη και να έχουν πρόσβαση σε πολύτιμες αναφορές δραστηριότητας. 

Μια νέα, βελτιωμένη λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν γρήγορα τη φόρτιση της μπαταρίας και τον αριθμό βημάτων, καθώς και πρόσβαση σε ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης. 

Αυτή η  δυνατότητα εκπαίδευσης βοηθά τους χρήστες να κάνουν εύκολες ασκήσεις στο σπίτι με τον δικό τους ρυθμό, για να βελτιώσουν την αυτοπεποίθηση και το βάδισμά τους.

Rheo Knee

Από το 1952 βοηθάμε τους συνανθρώπους μας να αποκτήσουν την ποιότητα ζωής που δικαιούνται!

Στόχος μας είναι η δική σας ποιότητα ζωής, και θα προσπαθούμε να βρίσκουμε πάντα τον καλύτερο τρόπο για να το πετύχουμε!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Άμεση γρήγορη και σωστή εξυπηρέτηση είναι αυτό που μας διέπει σαν εταιρία. Αφήστε μας το μήνυμα σας ή καλέστε μας με ένα κλικ και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας κατατοπίσει.

Πληροφορίες & Ραντεβού