Το γόνατο Rheo αποτελεί μια νέα και ανανεωμένη συσκευή πρόσθεσης που σου προσφέρει ανεξαρτησία και ευελιξία κινήσεων

Το γόνατο Rheo αποτελεί μια νέα και ανανεωμένη συσκευή πρόσθεσης που προσφέρει στους χρήστες ανεξαρτησία και ευελιξία κινήσεων, καθώς έχει την δυνατότητα προσαρμογής της λειτουργίας της, ανάλογα με την δραστηριότητα του χρήστη.
 
Το  Rheo Knee διαθέτει ουσιαστικά μνήμη, που του επιτρέπει να αποθηκεύει πληροφορίες και δεδομένα σχετικά με τις συνήθειες του χρήστη, τις δραστηριότητές του, τον τύπο του βαδίσματος αλλά και όλες τις λειτουργίες του σώματος που βασίζονται στα άκρα, με αποτέλεσμα να προσαρμόζει τον μηχανισμό του σύμφωνα με τις κινήσεις του χρήστη.
 

Τι σας προσφέρει το Rheo Knee;

  • Φυσιολογικό περπάτημα, με λειτουργία όπως ακριβώς ένα φυσικό σας μέλος
  • Δυνατότητα βηματισμού με άνεση και αυτοπεποίθηση σε οποιαδήποτε ταχύτητα
  • Εύκολη και ασφαλή πρόσβαση οπουδήποτε
  • Απλούστατη και ευέλικτη χρήση
 

Το γόνατο Rheo, έχει ένα πολύ βασικό πλεονέκτημα… Την εξατομικευμένη λειτουργία!

Το Rheo Knee Bionic Οssur προσαρμόζεται άμεσα και αποτελεσματικά σε κάθε σας κίνηση με την βοήθεια του συστήματος προηγμένης τεχνητής νοημοσύνης.

Από το 1952 βοηθάμε τους συνανθρώπους μας να αποκτήσουν την ποιότητα ζωής που δικαιούνται!

Στόχος μας είναι η δική σας ποιότητα ζωής, και θα προσπαθούμε να βρίσκουμε πάντα τον καλύτερο τρόπο για να το πετύχουμε!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Άμεση γρήγορη και σωστή εξυπηρέτηση είναι αυτό που μας διέπει σαν εταιρία. Αφήστε μας το μήνυμα σας ή καλέστε μας με ένα κλικ και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας κατατοπίσει.

Πληροφορίες & Ραντεβού