Τα πρόσθετα μέλη αποτελούν βασική καινοτομία της ιατρικής και τεχνολογικής προόδου, βελτιώνοντας την ζωή των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα άνω ή τα κάτω άκρα τους.

Τα τεχνητά μέλη αποτελούν βασική καινοτομία της ιατρικής και τεχνολογικής προόδου ενώ ταυτόχρονα βελτιώνουν την ζωή των ανθρώπων στο έπακρο. 

Ποιο συγκεκριμένα, τα προσθετικά τεχνητά μέλη διασώζουν τον ασθενή από την καθήλωση, προσφέρουν άμεσα δυνατότητα αυτοεξυπηρέτησηςπαρέχουν ευελιξία κινήσεων, όπως ακριβώς και πριν από τον τραυματισμό.

Η προσθετική είναι η επιστήμη που ασχολείται με την τεχνητή αντικατάσταση εξωτερικών μερών του ανθρώπινου σώματος, σε περιπτώσεις ακρωτηριασμών ή σε εκ γενετής έλλειψη άκρων.

Στο Ορθοπαιδικό μας κέντρο διαθέτουμε εμπειρία 69 χρόνων τώρα και φροντίζουμε πάντα για την εξεύρεση λειτουργικών και εκσυγχρονισμένων λύσεων για να απολαμβάνεται μια άνετη ζωή. 

Τα Προσθετικά Τεχνητά μέλη που δημιουργούμε συνδυάζουν υψηλή ποιότητα κατασκευής & υλικών, χαρακτηρίζονται από προηγμένη τεχνολογία, διαθέτουν λειτουργικότητα, ευχρηστία και εμφάνιση, ενώ αποτελούν προϊόντα αξιόπιστων και πιστοποιημένων εταιριών!

Δίνουμε έμφαση στην παροχή των κατάλληλων εξατομικευμένων μέσων για την δημιουργία ιδανικών συνθηκών διαβίωσης για τους συνανθρώπους μας!

Από το 1952 βοηθάμε τους συνανθρώπους μας να αποκτήσουν την ποιότητα ζωής που δικαιούνται!

Στόχος μας είναι η δική σας ποιότητα ζωής, και θα προσπαθούμε να βρίσκουμε πάντα τον καλύτερο τρόπο για να το πετύχουμε!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Άμεση γρήγορη και σωστή εξυπηρέτηση είναι αυτό που μας διέπει σαν εταιρία. Αφήστε μας το μήνυμα σας ή καλέστε μας με ένα κλικ και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας κατατοπίσει.

Πληροφορίες & Ραντεβού