Από το 1952 φροντίζουμε για τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται έμπρακτα, να διατηρούν την ελευθερία και ανεξαρτησία τους!

Οι Αρχές μας

Από την ίδρυση μας το 1952, 69 χρόνια τώρα, σαν αυτοσκοπό μας έχουμε να βελτιώνουμε τις ζωές των συνανθρώπων μας, με όποιο τρόπο μπορούμε. Εξειδικευόμαστε στην παραγωγή ποιοτικών και αποτελεσματικών ορθοπεδικών ειδών, όπως Νάρθηκες Σκολίωσης, Κηδεμόνες, Τεχνητά Χέρια και Τεχνητά Πόδια. 

Δίνουμε έμφαση στις ανάγκες του κάθε ανθρώπου ξεχωριστά και προσφέρουμε τις κατάλληλες για αυτόν λύσεις.

Δημιουργήσαμε έναν ειδικό χώρο, πρότυπων εγκαταστάσεων τόσο για τα εργαστήρια μας, όσο και για φυσιοθεραπεία αλλά και εκμάθηση λειτουργίας των τεχνητών μελών.

Η Αποστολή μας

Αποστολή μας να καλύπτουμε όλες τις ανάγκες των ανθρώπων που μας χρειάζονται με συνεχόμενη εκμάθηση και εξειδίκευση σε όλες τις νέες τεχνολογίες για τεχνητά μέλη αλλά και ορθοπεδικά είδη.

Από το 1952 βοηθάμε τους συνανθρώπους μας να αποκτήσουν την ποιότητα ζωής που δικαιούνται!

Στόχος μας είναι η δική σας ποιότητα ζωής, και θα προσπαθούμε να βρίσκουμε πάντα τον καλύτερο τρόπο για να το πετύχουμε!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Άμεση γρήγορη και σωστή εξυπηρέτηση είναι αυτό που μας διέπει σαν εταιρία. Αφήστε μας το μήνυμα σας ή καλέστε μας με ένα κλικ και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας κατατοπίσει.

Πληροφορίες & Ραντεβού