Η ανάπτυξη της ιατρικής επιστήμης, μας δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε τα πλεονεκτήματα της βιονικής τεχνολογίας για την κατασκευή προηγμένων, εύχρηστων και λειτουργικών ορθοπεδικών ειδών.

Τεχνητή νοημοσύνη (AI) για διαισθητικές κινήσεις

Τι λέει μια πρόσθεση χεριών πώς πρέπει να κινηθεί; Και πώς ξέρει αν θα κλείσει σφιχτά τα δάχτυλα και θα φέρει ένα χαρτοφύλακα ή θα επεκτείνει το δάχτυλό του και θα χρησιμοποιήσει ένα πληκτρολόγιο; Στο παρελθόν, τα άτομα με ακρωτηριασμό έπρεπε να μάθουν εντατικά να δίνουν σύνθετα σήματα πρόσθεσης μέσω συστολών μυών. Σήμερα, οι προθέσεις μαθαίνουν από τους χρήστες τους. Χάρη στα ηλεκτρόδια που συλλαμβάνουν βιολογικά σήματα στο υπολειπόμενο αντιβράχιο και χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη (AI), οι προθέσεις Ottobock μπορούν να αναγνωρίσουν πώς θέλει ο χρήστης να κινηθεί. Στη συνέχεια, η πρόσθεση εκχωρεί αυτόματα αυτά τα σήματα στη σωστή κίνηση των χεριών.

Με πρωτεύοντα στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται, η εταιρεία μας με γνώμονα την τεχνογνωσία, την εμπειρία και την ποιότητα, προβαίνει στην κατασκευή προϊόντων που στηρίζονται στην χρήση της βιονικής τεχνολογίας και τεχνητής νοημοσύνης, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά και χρήση της τελευταίας τεχνολογίας.

Μερικές από τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε είναι

Αισθανθείτε ελεύθερα να μας ρωτήσετε οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με την βιονική τεχνολογία στα Ορθοπεδικά είδη, είναι χαρά μας να σας λύσουμε όλες τις απορίες σας. 

Μπορείτε να μας βρείτε άμεσα στα παρακάτω τηλέφωνα

Ιωάννης Χλαμίδης - Προσθετικό Βιονικό Χέρι

Από το 1952 βοηθάμε τους συνανθρώπους μας να αποκτήσουν την ποιότητα ζωής που δικαιούνται!

Στόχος μας είναι η δική σας ποιότητα ζωής, και θα προσπαθούμε να βρίσκουμε πάντα τον καλύτερο τρόπο για να το πετύχουμε!

Επικοινωνήστε μαζί μας

Άμεση γρήγορη και σωστή εξυπηρέτηση είναι αυτό που μας διέπει σαν εταιρία. Αφήστε μας το μήνυμα σας ή καλέστε μας με ένα κλικ και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας κατατοπίσει.

Πληροφορίες & Ραντεβού