Γιατί οι 3d παιδικοί νάρθηκες είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά ορθοπεδικών ειδών

Παιδικοί Νάρθηκες - 3 Printing AFO / SMO

Στη εταιρία Hlamidis Orthopaedic Center κάνουμε ευκολότερη τη ζωή του παιδιού σας

Παιδικοί Νάρθηκες - 3 Printing AFO / SMO Η εύρεση αξιόπιστης υποστήριξης για την αποκατάσταση της ποδοκνημικής  του παιδιού είναι πλέον εύκολη. Χάρη στην τρισδιάστατη εκτύπωση, είμαστε ικανοί να δημιουργήσουμε 3D παιδικούς νάρθηκες που προσφέρουν μέγιστη άνεση και ποιότητα.

Γιατί οι 3d παιδικοί νάρθηκες είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά ορθοπαιδικών ειδών

Εάν το παιδί σας έχει διαγνωστεί με κάποιο πρόβλημα στην ποδοκνημική και χρειάζεται υποστήριξη, οι παιδικοί νάρθηκες 3D αποτελούν την καλύτερη λύση. Τι ακριβώς είναι και γιατί υπερέχουν σε σχέση με έναν απλό νάρθηκα; Ας δούμε αναλυτικά όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για αυτή την επανάσταση στον τομέα των ορθοπεδικών ειδών.

3D Παιδικοί νάρθηκες: Τι είναι;

Οι 3D παιδικοί νάρθηκες είναι προσαρμοσμένες ορθωτικές συσκευές σχεδιασμένες ειδικά για τα πόδια των παιδιών. Αυτοί οι νάρθηκες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως θεραπεία για διάφορες παθήσεις  όπως εγκεφαλική παράλυση, ιπποποδία , δακτυλοβάμων. κ.α. Σε αντίθεση με τους παραδοσιακούς νάρθηκες που είναι κατασκευασμένοι από σκληρό πλαστικό, οι 3D εκτυπωμένοι νάρθηκες είναι αρκετά ελαφριοί και  πιο εύκαμπτοι ώστε να προσαρμόζονται εύκολα  με τα άκρα του σώματος  ενώ παρέχουν μέγιστη άνεση.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα που έχουν οι 3d παιδικοί νάρθηκες;

  • Είναι αδιάβροχοι Το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένοι οι νάρθηκες είναι αδιάβροχο. Αυτό επιτρέπει στα μικρά παιδιά να συμμετέχουν σε δραστηριότητες όπως  το παιχνίδι σε εξωτερικούς με νερό χωρίς να ανησυχούν μήπως χαλάσει ο νάρθηκας τους . Με τους αδιάβροχους 3D εκτυπωμένους νάρθηκες, τα παιδιά  μπορούν να απολαύσουν τη ζωή και το παιχνίδι  στο έπακρο. Επιπλέον, ο νάρθηκας δεν έχει φθορές από την υγρασία και μ’ αυτό το τρόπο αυξάνεται η διάρκεια ζωής του.
  • Είναι πιο πρακτικοί Τα παιδιά θέλουν ελευθερία κινήσεων και αυτό με τα συμβατικά ορθοπεδικά είδη δεν είναι πάντα εύκολο. Οι 3d νάρθηκες είναι σχεδιασμένοι για να είναι έως και 70% ελαφρύτεροι από τους κοινούς νάρθηκες και ταυτόχρονα πιο λεπτοί. Χάρη σε αυτά τα χαρακτηριστικά, το παιδί σας θα αισθάνεται πιο ευχάριστα.
  • Είναι κατασκευασμένοι ειδικά για το παιδί σας Η τεχνολογία της τρισδιάστατης εκτύπωσης επιτρέπει στους επαγγελματίες ορθοπαιδικών ειδών  να δημιουργούν εξατομικευμένους λύσεις προσαρμοσμένες στις ακριβείς προδιαγραφές κάθε ατόμου. Ο νάρθηκας που προκύπτει ταιριάζει τέλεια στο πόδι κάθε παιδιού και μπορεί να προσαρμοστεί εφόσον χρειαστούν διορθώσεις.

Πώς κατασκευάζεται ένας 3d παιδικός νάρθηκας;

Η διαδικασία δημιουργίας ενός παιδικού νάρθηκα με τρισδιάστατη εκτύπωση είναι σχετικά γρήγορη και εύκολη. Αρχικά, ο γιατρός σε συνεργασία με τους ειδικούς κατασκευαστές που διαθέτει η εξειδικευμένη ομάδα της εταιρίας μας θα προτείνουν τον κατάλληλο τύπο νάρθηκα στους γονείς. Στη συνέχεια, γίνονται οι κατάλληλες μετρήσεις σε συνδυασμό με το απαραίτητο σκανάρισμα για τη δημιουργία του εκμαγείου. Πλέον είμαστε έτοιμοι για την κατασκευή του παιδικού νάρθηκα, η οποία γίνεται σε 3d εκτυπωτή της HP. Μόλις η κατασκευή είναι έτοιμη, κατόπιν ραντεβού γίνεται η δοκιμή και την ιδιά μέρα παραδίδεται . Όραμα όλων μας στη εταιρία  ΧΛΑΜΙΔΗΣ & ΣΙΑ είναι να παρέχουμε τις πιο σύγχρονες λύσεις σε κάθε ορθοπαιδικό πρόβλημα και να κάνουμε ομορφότερη και πιο εύκολη τη ζωή των ανθρώπων με προβλήματα κίνησης. Αν ψάχνετε την καλύτερη λύση για να βελτιώσετε την καθημερινότητα του παιδιού σας, επικοινωνήστε μαζί μας και ελάτε να βρούμε και να δημιουργήσουμε τον ιδανικό 3D νάρθηκα, αποκλειστικά για εκείνο!  

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment